Mi a célunk?

Örömet szerezni

Szeretnénk olyan termékeket adni számodra, amelyekkel mind kutyád, mind te is maximálisan elégedett vagy. Azért dolgozunk, hogy minden kutyának és gazdinak örömben teljen a napja.

Innováció

Szeretünk új dolgokat kitalálni és kipróbálni. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, hogy a legjobbat kaphasd. Vegyél rész a munkában te is, várjuk a visszajelzésedet!

Fenntarthatóság

Számunkra is fontos a környezetünk védelme. A szállítást, a logisztikát és termékcsomagolást oly módon alakítottuk ki, hogy az lehetőleg kevesebb környezeti terheléssel járjon.

Csapatunk

Krizsán Kata
Krizsán Kata
Stílustanácsadó
Közel 30 évig dolgoztam a ruházati kereskedelemben eladóként és stílustanácsadóként. Az öltözködés terén megszerzett tapasztalatokat férjemmel közös vállalkozásban is kamatoztatni szeretném. A kutyák iránti rajongásom gyerekkorom óta tart. Első kutyám, Buksi egy szálkás szőrű tacskó volt, igazi egyéniség. Örülök, hogy a Mister Doggy csapatát erősíthetem, és remélem, hogy küldtök majd sok képet nekem, hogy hogyan tetszett a kutyátoknak az új nyakörv.

Feleségemmel, Katával együtt vágtunk bele ebbe a vállalkozásba. Kutyák iránti szeretete rám is átragadt, így azóta más szemmel tekintek négylábú barátainkra. Azon dolgozom, hogy a rendelésedet pontosan és időben, akár másnap megkaphasd. Szeretném, ha a Mister Doggy híre minél több emberhez eljutna, de ehhez a Te segítségedre is számítok. Ha elégedett voltál a termékünkkel, kérlek ajánld ismerőseidnek a márkánkat.

Krizsán Csaba
Krizsán Csaba
Online marketing
Skodák Móni
Skodák Móni
Tervező

Skodák Móni, Monimi vagyok, a “táskasuttogó”. 2014 óta tervezek női táskákat, de a színek, a minták és a formák, valamint különleges anyagok mindig közel álltak a szívemhez. Örömömre szolgál, hogy a Mister Doggy termékek tervezését és tökéletesítését végezhetem.
Azt szeretném, hogy senki ne tévessze szem elől, hogy a legfontosabb mindennap a boldogság, a harmónia és a szeretet. Ezért színes, feltűnő, erőteljes mintákat használok, amelyek a szeretet erejét közvetítik. Ezáltal töltöm fel energiával a viselőit – legyenek azok kettő vagy négylábúak – hogy így induljanak el a mindennapok kihívásaival szemben.

Embersics Judit vagyok, eredeti szakmám szerint jogász. A jogi pályát pihenőpályára helyezvén tavaly úgy döntöttem, hogy elindulok valóra váltani az álmomat. Így vetődtem Norvégia egyik pontjáról a másikra, míg végül megleltem jelenlegi bázisomat, ahol a kutyaszánhajtás csínját-bínját tanulom.
A kutyák és az állati jogok témaköre mellett azonban van egy másik nagy szenvedélyem is: az írás és a beszéd (beszédírás). Szövegíróként célom, hogy írásaim révén közelebb hozzam az állatokat, különösen a kutyákat az emberek szívéhez. Ha többet szeretnél olvasni tőlem a kalandjaimról, érzésekről, melyek biztosan megmozgatnak majd téged is, látogass el a Judiary.hu blogra, és olvass!

Embersics Judit
Embersics Judit
Szövegíró

Kérdésed van? Írj nekünk!

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek küldj nekünk üzenetet. Általában aznap, de legkésőbb pár napon belül válaszolunk. Vagy hívhatsz minket telefonon is: +36 (30) 350-1145 Engem kereshetsz: Krizsán Csaba

Email: hello@misterdoggy.hu

Iroda: 1117 Budapest, Baranyai tér 14. [nem átvételi pont]

Számlaszám: Erste Bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-83806061